ביעור חמץ ב׳קפה הכפר׳, כפר יחזקאל ← 15 באפריל, 20:00-17:00
שף יובל חזן (yuvi_food@), נעים להכיר.
אחרי מעל עשור בתחום המסעדנות של עבודה וניהול במטבחים בארץ ובאיטליה, עברתי לגור בכפר ואני בא להכין לכם אוכל מהלב.
אז מה יהיה לנו...
לקרניבורים – שיפוד קבב עם לאפה נאן, עמבה יפנית ויוגורט, צ׳אטני ועשבים.
לצמחונים – שיפוד שורש סלרי בתחמיץ בירה חרדל ותבלינים, עמבה יפנית ויוגורט, צ׳אטני, עשבים וגבינה מגורדת.
הכל נעשה מאפס, כולל ההפתעות שתקבלו ליד המנה; עדינה ורעות ימכרו לכם בירות בוטיק ישראליות.
אה, וגם הכנתי לכם מוזיקה מעניינת:
https://open.spotify.com/playlist/6IGEFXn4uOlImI5UppJ2zQ?si=9e7c825e8dc94ea1
ניפגשה (;