מתרגשות לפתוח קורס נוסף ב״אדמה לאדם״ והפעם של המנכ״ל של המיזם - השף יניב גור אריה: *קורס קולינריה בחמשת החושים*
במשך חמישה מפגשים נעסוק באוכל כמדע וכאומנות. השף יניב גור אריה לוקח מהידע והניסיון שהצטברו אצלו במהלך השנים בין המטבח, האקדמיה ותעשיית המזון והופך אותו לשיטת חשיבה מובנית ולכלי עבודה פרקטיים בתוך המטבח.
זה לא קורס בישול ולא לומדים בו מתכונים - זה קורס שעוסק בתפיסת עולם.
נעמיק במושגים מתחום הסנסוריקה, נעסוק בהבנת הטעמים, הארומות, הטקסטורות, המראות והצלילים ועוד דרכים בהם האוכל משפיע על המוח שלנו. הקורס מתאים לאנשי מקצוע, פודיז וסקרנים!
*תחילת הקורס: 13.7 - מדי יום ראשון בין 18:00-21:00 במרכז ״אדמה לאדם״ הממוקם בציפורי.*
לפרטים נוספים והרשמה:
https://docs.google.com/forms/d/1v6oyt81gq6k8hz8axt3U1HBWDpP1nDvJoCkUgq-Btzc/edit