לכבוד יום הטבעונות ויום הסנדויצ' הבינלאומי החלטתי לרקוח לנו סדנה מיוחדת,
שכבר הרבה זמן מבקשים ממני-
מי שמכיר את המטבח שלי יודע שממרחים ומיטבלים זה אחד מסימני ההיכר שלי. כשיש כמה צנצנות כאלו במקרר- גם ארוחה פשוטה של אורז וסלט הופכת למרגשת.
וכמובן שכבר אין דילמות מה להכניס לסנדויצ'ים, גם לטבעונים!
שימו לב - 4 הנרשמים הראשונים יקבלו 50 שח הנחה!
וברגיל- לכלילאים 10% הנחה על המחיר הרגיל.
אז מה בסדנה?
נלמד איך מכינים פטה טבעוני מרגש (מפקאן, עדשים או טופו)
ממרחי קשיו, מקמדיה וטופו
כל הסודות להכנת פסטו ביתי מגוון
צ'אטני מהמזרח הרחוק ועוד...נכין אותם יחד, נזלול עם שלל קרקרים ביתיים, ולחם מכוסמת ירוקה,
נקרקע הכל עם מרק מפנק שאכין לפני (מתכון תקבלו באהבה!)
מבטיחה לכם שתצאו עם ידע מקיף ומלא טיפים לשדרג את היומיום המטבחי שלכם.
מתי?
|
יום שישי, 1 בנובמבר 2019 בין 10:00 – 13:00· |
כמה עולה?
עלות למשתתף- 250 שח
לנרשמים בזוג- 450 שח.
שימו לב - 4 הנרשמים הראשונים יקבלו 50 שח הנחה!
וברגיל- לכלילאים 10% הנחה על המחיר הרגיל.
לפרטים והרשמה חגית 0526464884